Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Utbildningar

Riskutbildning 1

Är en föreläsning om Alkohol och Droger samt olika riskbeteenden i trafiken som hastigheter, biltelefoner osv. En utbildning som är obligatorisk för körkortstagning och håller på 3  timmar. Bokning sker på kontoret eller via telefon

Kostnad 650:-

Riskettan har vi varje fredag kl1300

Riskutbildning 2

Är den vanliga Halkbanan, som vi utbildar på varje vecka, före halkbanan skall ett godkännande ges av en lärare för att få ut så mycket som möjligt av denna “halkutbildning”. Bokning sker på kontoret eller via telefon

Kostnad 1750:-

 

Handledarutbildning

Är en utbildning som man måste genomgå för att få utföra “privat övningskörning” hemma med sin elev,  Kursen är på 3 timmar,  Efter kursen skickar vi in intyget elektroniskt för att bli godkänd HANDLEDARE.  Kostar 300 :-/per person. Både handledare och elev måste gå. Kursen gäller i 5år.

Vi har kursen varannan lördag kl 10.00 ring 016-149010 för exakt lördag då det kan variera , samt anmälan.

FRÅN 2010-01-01  SÅ ÄR DET NYA PAPPER SOM SKALL IN TILL TRANSPORTSTYRELSEN. GÅ IN PÅ    www.korkortsportalen.se    OCH FYLL I ANSÖKAN FÖR HANDLEDARSKAP FÖR PRIVAT ÖVNINGSKÖRNING, DET TAR  UPP TILL 5 ARBETSDAGAR ATT FÅ PAPPEREN SOM MAN KAN FIXA INNAN HANDLEDARUTBILDNINGEN.

Moped Läs mer under fliken MOPED

 

Kontakta oss här nedan: