Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Utbildningar

Riskutbildning 1

Är en föreläsning om Alkohol och Droger samt olika riskbeteenden i trafiken som hastigheter, biltelefoner osv. En utbildning som idag är obligatorisk för körkortstagning, den är minst 3  timmar.

Kostnad 600:-

Riskettan har vi varje fredag kl1300

Riskutbildning 2

Är den vanliga Halkbanan, som vi utbildar hela tiden, vi önskar att eleverna kommer en bit i sin utbildning, för att få ut så mycket som möjligt av denna “halkutbildning”

Kostnad 1750:-

 

Handledarutbildning

Är en utbildning som man måste genomgå för att få utföra “privat övningskörning” hemma med sin elev,  Kursen är på 3 timmar,  Efter kursen skickar vi in intyget elektroniskt för att bli godkänd HANDLEDARE.  Kostar 300 :-/per person. Både handledare och elev måste gå. Kursen gäller i 5år.

Vi har kursen varannan lördag kl 10.00 ring 016-149010 för exakt lördag då det kan variera , samt anmälan.

FRÅN 2010-01-01  SÅ ÄR DET NYA PAPPER SOM SKALL IN TILL TRANSPORTSTYRELSEN. GÅ IN PÅ    www.korkortsportalen.se    OCH FYLL I ANSÖKAN FÖR HANDLEDARSKAP FÖR PRIVAT ÖVNINGSKÖRNING, DET TAR  UPP TILL 5 ARBETSDAGAR ATT FÅ PAPPEREN SOM MAN KAN FIXA INNAN HANDLEDARUTBILDNINGEN.

Moped Läs mer under fliken MOPED

 

Kontakta oss här nedan: