Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Om oss

Magnus

Är chef på Engströms trafikskola, där han har arbetat sedan 1999. Han är född 1966 och är son till skolans grundare. Han utbildar både i bil, halkbana, mc och mopedkort. Förutom att han är svag för läckra fordon, gillar han även sport,  all typ av sport, han älskar allt med fart oavsett om det e snöskotern, båten, bilen eller vattenskotern….. Magnus största ambition är att alla ska klara körkortet.

 

 

Pelle

Snäll men petig kille som gillar de mesta i livet, har 2 små killar som betyder allt för honom. Gillar 70talsbilar samt åka runt o resa eller hålla på i huset på landet. Utbildar i bil, risk1, halkbanan, teori, handledarkurs, tungt släp samt B96

 

 

 

Tomas

Är bror till Magnus och trafikskolans utbildningsledare. Han är lagom gammal och har arbetat med körkortsutbildning sedan 1987, både i Stockholm och i Eskilstuna. Han utbildar i bilkörkort och har alla behörigheter. Att ta det lugnt och skämtsamt är Tomas medicin och han är alltid glad och pratsam. Han är dessutom riktigt bra på att spela golf och har -1 i handikapp. Utbildar i bil, teori, risk1, halkbanan och handledarkurs- Obs Tomas vet hur man pratar.

 

 

Tapso

Vår äventyrliga trafiklärare som älskar Thailand, är han inte där kan ni finna honom i någon pub med sitt munspel. Noggrann och trevlig man som vet vad han vill. Utbildar i bil, teori och halkbanan, han pratar dessutom flytande finska och spanska

 

 

 

Tina

Pigg, glad o noggrann tant som är lugn och saklig i sin pedagogik.Aktiverar mig privat med hundar o barn. Utbildar i bil.