Om oss

Läs känna oss på Engströms Trafikskola.

Magnus

Är chef på Engströms trafikskola, där han har arbetat sedan 1999. Han är född 1966 och är son till skolans grundare. Han utbildar både i bil, halkbana, mc och mopedkort. Förutom att han är svag för läckra fordon, gillar han även sport, all typ av sport, han älskar allt med fart oavsett om det e snöskotern, båten, bilen eller vattenskotern….. Magnus största ambition är att alla ska klara körkortet.

Pelle

Snäll men petig kille och som jobbat som trafiklärare sedan 1994 och som gillar de mesta i livet, har 7 barn varav 5 egna som betyder allt för honom. Gillar 70-talsbilar samt åka runt och resa med husvagnen eller hålla på i huset på landet. Utbildar i bil, risk1, halkbana, handledarkurs, tungt släp samt B96

Tomas

Är bror till Magnus och trafikskolans utbildningsledare. Han är lagom gammal och har arbetat med körkortsutbildning sedan 1987, både i Stockholm och i Eskilstuna. Han utbildar i bilkörkort och har alla behörigheter. Att ta det lugnt och skämtsamt är Tomas medicin och han är alltid glad och pratsam. Han är dessutom riktigt bra på att spela golf och har -1 i handikapp. Utbildar i bil, risk1, halkbanan och handledarkurs- Obs Tomas vet hur man pratar.

Taher

Vår egna språkspecialist, en punktlig och betänksam trafiklärare med positiv livssyn.

Har oftast ingen tid över då hans fru och tre barn sätter hans värld på snurr. Taher pratar kurdiska, arabiska, persiska och givetvis svenska.