Vi är specialister på intensivutbildning

Vi gör vårt bästa för att du ska få ditt körkort så snabbt, enkelt och billigt som möjligt och på samma gång ha en kul utbildning med hög kvalitet.

Våra intensivkurser är på 1-2 veckor beroende på förkunskaper, de håller på måndag-fredag så ingen körning finns på helger eller röda dagar, kursen kan anpassas med lektionsantal samt med eller utan riskutbildningar efter eget behov, nästan alla väljer Stora Paketet (8,500:-) på en vecka.

Detta paket innehåller: Teori (självstudier), 10körlekt x40min, Riskettan, Risktvåan (halkbanan) samt landsvägskörning. Kostnader till trafikverket samt att hyra bil på uppkörningen tillkommer samt eventuellt tillägg av antal körlektioner

För att klara sig på detta intensivpaket krävs rätt goda förkunskaper, iaf så att man kan åka ut direkt och börja träna tätortstrafiken. Grunderna, alltså hur man växlar bilen och manövrerar den bör sitta annars lär fler lektioner krävas.

Det läggs upp så du varvar teori och körning samt att båda riskutbildningarna genomförs under veckan. Vi slutar veckan med RISKUTBILDNING 1, under veckan som du är här pluggar du teori självständigt , med data och böcker som finns på skolan,

Gällande bokning av förarproven så måste vi se dina kunskaper innan vi får boka, vill man boka innan så kan man ringa Trafikverket själv för detta så man kan köra upp i kombination med veckan.

Bra förbindelser

Eskilstuna har bra förbindelser till andra orter, det tar endast en timme med tåg från Stockholm.

Prisvärt

Att ta körkort här är prisvärt då kostnadsläget är lägre än i storstadsområdena – att vi har lägre hyra tjänar du på.

Intensivkurs med boende på skolan

Du bor på skolan så du har tillgång till allt material dygnet runt. Det som krävs av dig är att du har gällande legitimation och körkortstillstånd.

Boende på skolan kostar 100 :- /dygn. Då ingår rum och säng, rummet delas med 1-2 andra, detta fungerar kanon och alla som bor här brukar bli ett sammansvetsat gäng där alla hjälper varann. Sängkläder och handduk medtages själv. Mat fixar man själv. På skolan finns kokplatta, kyl/frys och micro. I närområdet finns affärer samt restauranger.

Endast bokning via telefon

Vi tar INTE bokning av intensivkurs via mail, Ring 016-149010 för vidare information

Så väljer du Stora Paketet och boende kostar en vecka 8100:-

Om Oss

Engströms Trafikskola finns i Eskilstuna sedan XXXX. Hos oss får du utbildning av mycket hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.